Λογότυπο
Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Ανδρέας Κυπριανού
Διεύθυνση
ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ, 2114, Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο
22253606
Fax
22253605
E-mail
Ιστοσελίδα
Ένα νέο κέντρο πολιτισμού για την υγεία, την μάθηση και το χορό, το Γυμναστήριο Ambitus Fitness εγκαινιάστηκε στο Πλατύ Αγλαντζιάς.
Τα εγκαίνια τέλεσε ο Δήμαρχος Αγλαντζιάς Αντρέας Πέτρου την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011. Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος, ο οποίος και ευχήθηκε καλή πρόοδο στο γυμναστήριο.
Τελώντας τα εγκαίνια ο Δήμαρχος Αγλαντζιάς καλωσόρισε το Μητροπολίτη Πάφου, την ευρωβουλευτή κα Αντιγόνη Παπαδοπούλου, τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στην κατακόρυφη ανάπτυξη της Αγλαντζιάς και στο ότι οι άνθρωποι της νιώθουν περήφανοι που ζουν σε αυτή.
Σ’αυτή την κατακόρυφη ανάπτυξη συμβαδίζει και η επιχειρηματική ανάπτυξη, όπως το Γυμναστήριο Ambitus Fitness, το οποίο θα δέχεται στους κόλπους του τους ανθρώπους κάθε ηλικίας. Το Ambitus Fitness κατέληξε θα λειτουργεί με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα, είναι ένα πραγματικό στολίδι και θα συμβάλει τα μέγιστα στη βελτίωση της υγείας των Δημοτών της Αγλαντζιάς.
Τέλος συνεχάρηκε και ευχήθηκε στους ιδιοκτήτες Φρόσω και Ανδρέα Κυπριανού η προσπάθειά τους να σημειώσει πλήρη επιτυχία.
Ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα με Παραδοσιακούς Ποντιακούς Χορούς με ζωντανή μουσική, και μια επίδειξη από τα προγράμματα που διδάσκονται όπως ZUMBA και DANCE AEROBIC.
Χάρτης

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ

Ανακοινώσεις

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ       Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού έχει αναρτήσει στην Ιστοσελίδα του την  μελέτη  για τον Εκσυγχρονισμό των Προσόντων των Εκπαιδευτών Γυμναστικής, όπως αυτά καθορίζονται στους Περί Ιδιωτικών Σχολών Γυμναστικής Κανονισμούς του 1995 και 2012.   Η μελέτη είναι αναρτημένη στις Εγκυκλίους ή πιέζοντας εδώ.       Details...

Έλεγχος Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων Ιδιωτικών Σχολών Γυμναστικής Σχετικά με τους Περί Ιδιωτικών Σχολών Γυμναστικής Κανονισμούς του 1995 και 2012 ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, πληροφορεί τα ακόλουθα: 1. Σύμφωνα με τις πρόνοιες των Περί Ιδιωτικών Σχολών Γυμναστικής Κανονισμούς του 1995 και 2012 Κ.Δ.Π 38/95 , Άρθρο 12.(7)(α) Για τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις ισχύουν πλήρως οι εκάστοτε περί Ηλεκτρισμού Κανονισμοί. 2. Ως εκ τούτου για σκοπούς εξέτασης αιτήσεων έκδοσης ή ανανέωσης Άδειας Λειτουργίας αποδεκτά πιστοποιητικά για την ηλεκτρολογική εγκατάσταση θα γίνονται τα ακόλουθα: Α) Πιστοποιητικό Καταλληλότητας Ηλεκτρικής Εγκατάστασης (όπως αυτό περιοδικά τροποποιείται) το οποίο εκδίδεται από την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου και είναι σε ισχύ ή Β) Έκθεση Περιοδικής Επιθεώρησης Ηλεκτρικής Εγκατάστασης (όπως αυτή περιοδικά τροποποιείται) και είναι σε ισχύ η οποία εκδίδεται από το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών Σημειώνουμε τη σημασία της άμεσης συμμόρφωσης προς τις υποδείξεις του Νόμου αλλά και της συνέπειες σε περίπτωση μη διεκπεραίωσης των πιο πάνω.  Details...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ      1. Καλούνται οι εγκεκριμένες Ιδιωτικές Σχολές Γυμναστικής όπως γίνουν χρήστες στην ιστοσελίδα του Οργανισμού    2. Ο Οργανισμός έχει συμφωνήσει με την Ιδιωτική Εταιρεία Geomatic για την χαρτογράφηση των Ιδιωτικών Σχολών Γυμναστικής                Details...